Bukser - Norse Projects / Jakke - These Glory Days / Genser - Weekday


Jakke - American Apparel, Genser - Weekday

Hei, nå er det lenge siden jeg har vært innom for å publisere noe, har vært så travelt med så masse. Jeg har endelig tid til å skrive litt. Eksamen nærmer seg og jeg satser på at ulykken min er over nå og jeg kommer meg videre. Gleder meg til sommer og sol, mulig jeg må ringe byrå for å få tak i modeller ( må jo utnytte være som kommer). Har ingen anelse hvor jeg skal reise på ferie. Har vært innom tanken på spesielle reisemål som Serbia, Bosnia & Herzegovina og Estland ( ikke at det så veldig spesielt nå, har visst hørt Tallinn er skikkelig populært blant turister nå). Mulig jeg tar meg en tur opp til Trondheim ( jeg elsker den byen altså). London frister jo alltid, men hotell er jo spinndyrt hele året rundt. 

Oj la ikke merket til det før jeg så på bildene, men jeg har skille, trodde ikke det var mulig. Håper dere får en fin helg, og please, send link til bloggene deres, sliter med å finne noen å lese ( er litt kresen ang bilder osv)

 
Sandaler - Birkenstock / Bukse - WEEKDAY / Genser - Weekday


Fantastisk behagelig bukse. Haha tok på meg dette antrekket og tenkte det kom til å være sol hele dagen, termometeret stod på 24,9 grader i solen. Da jeg kom meg inn på bussen begynte det å regne. Så gikk jeg gatelangs i bergen sentrum med Birkenstocksandalene mine, mens andre gikk med paraply (lol). Tror jeg går vekk fra jeans nesten 100% snart. Løse bukser er mer behagelig enn skinny jeans. 
 

Elskeeer den nye Blazeren min fra Weekday, den tilhører et sett, har veldig lyst til å kjøpe buksen, men er redd det blir litt overkill med striper. Denne uken blir heldigvis rolig, en dag til på jobb og så er det fri både fredag og lørdag. Klippet håret, prøvde egentlig å ta anti permanent, men det gikk rett til H**, så i ren desperasjon etter å ha sett ut som et lykketroll i Trondheim ble nesten alt vekke på få minutter. Mye mer behagelig med ekstremt kort hår. Tar litt tid å venne seg til, får litt skjokk når jeg ser meg selv i speilet et par ganger.

Håper virkelig det blir flere slike dager som dette framover, helt fantastisk å ta bilder om kvelden.  Blazeren er forresten fra Weekday (finnes det kulere butikk?, Acne, men det blir litt utenfor min lommebok.) 
Ha en fin uke alle sammen, har vært så masse jobb, kjøpte meg et par birkenstock sandaler i Trondheim, haters gonna hate :p Fantastiske å gå med.


Bukse - American Apparel / T-skjorte - Zalando / Sekk - Banggood.comGod morgen alle sammen, så jeg har definitivt funnet ut at jeg trenger opprydning i klesskapet, det er blått, svart og kanskje litt hvitt. Det regner idag ( no shit) så jeg måtte ty til bilder inne. Lot min kjære far låne 35mm-eren min, nå er han reist på hytta og jeg angrer på at jeg lot han låne den, haha. 

For de fleste betyr vel påsken fri, kanskje ferie på hytta, utenlands eller hjemme. Jeg skal ha ferie på jobb (lol). Neida, helt ok å jobbe i påsken siden resten av familien reiser på hytta og jeg er helt alene  i (nesten) 1 uke.

Noen som kan anbefale noen bra shoppingsider? Trenger sårt en ny vårjakke, t-skjorter, gensere og 2 par nye sko. Skal forresten til frisøren, dette er første gang jeg kan huske på leeenge at jeg skal til frisøren. På tide å gjøre noe med håret, det har vært kort og slikt nå siden jeg ble født ( mangel på kreativitet i hjemme kanskje?).

Fotoshoot med en modell på fredag, og torsdag skal jeg treffe en veninne, så det blir en travel uke, ja pluss skolearbeid da (-_-).
Outfit of the day, har ikke så masse å skrive om idag, har det travelt :-D Snakkes
Endelig, det nye blogg designe er ferdig, nå har dere tilgang til facebook foto siden min. Der kan dere se alle prosjektene ( skal bli flinkere til å oppdatere), instagram kontoen og pinterest. Hva syntes dere om det nye designet?  For min del var den vanlige 2 kolonne veldig kjedelig og oppbrukt, men det er kanskje bare meg hihi. 

Uansett her er mitt OOTD, haha. Skoene er snart ødelagt, wohoo, nye sko, finnes det noe bedre? Så forresten på en skinnjakke her om dagen, problemet er at prislappen på 3000kr gjør meg i tvil. Kan jo nesten reise til utlandet og kjøpe meg en lignende enn for halvparten, men er det ekte skinn?  

Sko - Vans / Bukse og genser - Weekday

Ha en fortreffelig helg alle sammen :-)
God dag, ja jeg vet at galaksemønsteret var skikkelig hot for ca 2-3 år siden. Kjøpte den i Berlin haha. Været har vært fantastisk i det siste, for øyeblikket er det 10,3 grader ute. Deilig. Kjøpte et par nye bukser, tenkte jeg skulle prøve noe nytt,  var utrolig lei av jeans nå, og min mest brukte bukse hadde fått hull på et meget pinlig  sted haha. Så disse svarte chinosene på WEEKDAY & de var på salg til 250kr!!. Elsker de, utrolig behagelig å gå i.

Disse svart Call It Spring skoene er så og si ødelagt inni :( , Sidene har revnet på innsiden. Kommer til å savne dem, de kunne brukes til alt fra casual til pyntet. Blir hardt å finne like fine. 

Det blir forresten nytt bloggdesign snart, oooh det blir utrolig bra og jeg ser virkelig fram til å gjøre denne siden litt mer gjennomført. Ha en fortsatt fin Onsdag alle sammen :* 

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits