Holder på med en ny fotoserie. Coming soon..
Siste prosjekt i studio med Sharon Christina fra Modellhuset Management.


For å se resten gå inn på portfolio siden min: her/ here

For the rest of the story, visit my portfolio

Model: Ingrid H

Mua: Malin Johannessen
 

 Modell: Karina


Her er storyen jeg laget sammen med Mariell, håper dere liker den. Har planer nå som jeg reiser til Trondheim på Torsdag også :-) Stay tuned.
Har hatt en test shoot idag med Mariell fra Modellhuset, gud så vakker hun er. Gleder meg til å vise dere resultatet, her er en liten smakebit. Nå når vi er inne på mote fotografi vil jeg bare snakke litt om kropp. Jeg får høre fra sååå mange jenter at de ønsker å bli tynnere, at de skulle strammet opp her & der til og med når de ikke har verken midje eller lår. Det er ganske trist at folk prøver å sammenligne seg med alle de retusjerte og manipulerte bildene fra reklamer osv. Vil bare si at du er vakker slik du er ,uansett om du har litt ekstra eller litt for lite på kroppen. Det er så mange viktigere ting i oss mennesker enn utseendet. Man må bare se realititen de fleste jenter vil aldri kunne bli modeller, det har med kroppsbygning og gener å gjøre. Noen er heldig andre er ikke heldige. Akkurat slik som noen er bedre i kunstfag enn andre, matematiske fag osv. Det viktigste er å spise sunt å være i aktivitet. 

Vi er nok alle overfladiske til en viss grad, jeg er og overfladisk, men for min del så teller ansiktet og en bra personlighet så mye mer enn det hodet er festet til (personlig erfaring, men skal ikke gå mer inn på det)

Håper alle sammen får og har hatt en fin påske, ønsker dere en fortsatt fin langfredag.

 
Er det en ting jeg ikke er flink til er det å sortere og ta med meg kameraet rundt med mindre det er planlagte photoshooter eller på reise. Her er et par bilder jeg fant som viser at jeg som person har evnen til å ta bilder av andre ting enn modeller og mennesker. Selv om det langt ifra er like spennende hihi.

Hyttetur til Sogn
Man finner mye fint på tur.

New York tur!!! Savner den byen, både jeg og lommeboken.

Himmelen utenfor huset mitt en kald høstmorgen.

Tok en tur til Trondheim for å treffe en del folk fra folkehøyskolen- Første gang jeg var i Trondheim, fantastisk vakker by.

NEW YORK IGJEN


Pusen som ødelagte buksen min >_<
Endelig er den ferdig, etter 4,5timer med bildetakning fikk jeg laget den nye bilderserien. Jeg personlig er superfornøyd. Konstruktiv kritikk ( og ros) haha er veldig ønsket.  For å se hele bildeserien,besøk http://mauricio-foss.format.com   Håper så mange av dere har lyst til å vise dette til venner og kjente :-)

Nå skal jeg gå tilbake til youtube for å se alle episodene av Prinsesse Sissi ( haha barndomsminner). Ja, det er en ekte person som jeg ble inspirert av til å lage en kjoleserie som dette. Herre jeg er så barnslig noen ganger.


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits