Å fotografere mennesker man aldri har møtt er ganske krevende, for det første har du ingen anelse om hvordan personen du møter ønsker bildene, hva de er komfortabel med osv. Ta bilder av menn er noe jeg er ganske ny med, som regel er det jenter/modeller som blir stilt foran kamera. Grunnen er nok at for min del er det lettere å planlegge tema, klær, make up osv.. Har jo vurdert å ta bilder av menn, tror jeg må gjøre det oftere altså. 
Det er merkelig hvordan klesstilen forandrer seg. Før gikk jeg rundt i så masse farger som overhodet mulig ( gul cardigan, blå genser, grønn bukse og sikkert blå sko) haha. Nå i det siste har det vært veldig laidback og casual (kaller det slappfisk). Finner aldri klær lenger i Bergen, bortsett fra på Acne, men det spinnville priser der. Ellers er det masse fint på nettet, men leveringstiden og tollgrensen er meget irriterende. Snart sommer så da kommer det farger kanskje? Elsker svart, men det kan bli veldig kjedelig (klart det er noen som passer å gå i bare svart).  95% av klærene mine er blå, tror det nesten er blitt en uvane, finner jeg noe er det alltid blått.

Favorittbuksene (på bildet er utslitt for lenge siden) drepte de da jeg brukte i overkant masse vaskepulver haha. De er jo også godt brukt da, snart 1,5 halvt år da jeg kjøpte de i London, angrer fryktelig på at jeg ikke kjøpte flere like bare i andre farger. 

Jakken er fra Levis, den var billig siden jeg kjøpte den i New York. Skoene mine må byttes ut for de fleste begynner å få hull i sålen på siden. 

Har dere en side hvor dere legger ut OOTD bilder? link dem, jeg vil se :-) Blir ekstra imponert over gode bilder.

Bukse - Topman / Jakke - Levis / Genser - WEEKDAY / Sko - Bucketfeet

 
Her er delen av en shoot jeg og makeup artisten Cinthiya Rajendram gjorde i fjor høst. Håper du liker bildene. Konstruktiv kritikk er velkommen osv :.).

Modell: Sharon - @Modellhuset Management

Makeup: Cinthiya Rajendram - Facebook side https://www.facebook.com/pages/Make-Up-by-Cinthiya/1483640228548504?fref=tsDette blir de siste bildene jeg legger ut på en stund, jeg har så masse å gjøre idag, og må løpe på jobb snart. Håper dere liker bildene. Konstruktiv kritikk er alltid velkommen. Ikke glem å si hva du syntes og hvis du har en blogg med foto/ mote eller andre ting gi meg en lyd så skal jeg skjekke den ut.

Ha en fin dag.

Stian

 
 

Hei, til alle i bloggverdenen. Dette er da ikke mitt 1. Innlegg på bloggen, men jeg skal gjøre så godt jeg kan å oppdatere regelmessig osv. Føler det er viktig for meg å kunne vise de som ikke bare (muligens) kommer til å lese bloggen fast vet hvem jeg er som person. Selvfølgelig blir det jo ikke på samme måte som i virkeligheten men jeg oppfordrer alle som virkelig brenner for det samme som meg å sende en email på Stianmauricio@gmail.com. Blir veldig glad når andre har hobbyer eller drømmer som deg selv enten det handler om fotografi, mote osv. Så over til meg som person.

 
Haha, selvportretter er noe jeg må øve på, er så kresen på bilder så føler jeg aldri blir fornøyd, men hvis jeg ser på meg selv med et litt mer optimistisk syn så blir det nok flere bilder enn man tror som er bra.

Meg som person:

hmm..meg som person kan være litt vanskelig å definere til og med for meg selv, rart ikke sant. Tenker at jeg er åpen for alle, prøver ihvertfall. Har ofte fått høre at jeg er direkte, men som oftest er det på en positiv måte. Jeg slenger ikke dritt bare for å være slem, men mine nærmeste venner vet at hvis de vil ha min ærlige meninger så får de den. Kanskje det er derfor de setter så stor pris på det, ærlighet er vanskelig å finne i mennesker. Ser på meg selv som ganske hyggelig og forståelsesfull. Er ikke redd for å si at jeg er et følelsesmennesket, har og vil nok alltid være det.  For all del bare spør om dere lurer på noe :)

Hobbyer og Interesser:

Kameraet mitt er jo den største interessen av dem alle, uten det vet jeg ikke hvordan jeg skulle overlevd haha. Har tatt masse bilder helt siden jeg var yngre, men det var ikke før for ca 1-2 år siden at jeg bestemte meg for å bli Fashion og portrett fotograf. Det ultimate målet er jo Harper's Bazaar, Numerò, Vogue, Porter, Elle, Grazia osv. Ellers er jeg glad i reising, skulle ønske jeg hadde litt mer penger i lommeboken & noen å reise med, blir skralt med reising i år ihvertfall. Vil nok reise til steder andre ikke har peiling på hvor på jordkloden det befinner seg. Gåturer i all slags vær minus regn er kjekt, gir meg tid til å tenke og reflektere på ting. Avhengig musikk, ganske sær musikk, men jeg skal ikke gå så mye mer inn på det nå.

Mote/Fashion haha liker ikke det norske ordet for Fashion. Begynte nok denne interessen på ungdomskolen, og har holdt på siden. Klær osv er jo kunst i seg selv. Kan nok mer enn de fleste vennene mine når det gjelder modeller, magasiner, merker osv. Haha. Problemet mitt er at jeg sjelden finner noe jeg liker, men det er jo grei, for da blir det mer shopping på ferie.  

Favorittmerker(Bare fordi jeg vil): Valentino, Proenza Schouler, Chloè & Louis Vuitton.

Kamerautstyr: Canon EOS 6D & 85mm 1.2L II usm + 35mm 1.4L

Dette var da i kjappe trekk litt om meg, håper vi snakkes & ikke vær redd for å sende meg meldinger og spørsmål. Er bare glad for å hjelpe :)

Ha en fin dag videre, poster nok et innlegg litt senere :) Så mass bilder jeg vil dele.


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits