Jakke - American Apparel, Genser - Weekday

Hei, nå er det lenge siden jeg har vært innom for å publisere noe, har vært så travelt med så masse. Jeg har endelig tid til å skrive litt. Eksamen nærmer seg og jeg satser på at ulykken min er over nå og jeg kommer meg videre. Gleder meg til sommer og sol, mulig jeg må ringe byrå for å få tak i modeller ( må jo utnytte være som kommer). Har ingen anelse hvor jeg skal reise på ferie. Har vært innom tanken på spesielle reisemål som Serbia, Bosnia & Herzegovina og Estland ( ikke at det så veldig spesielt nå, har visst hørt Tallinn er skikkelig populært blant turister nå). Mulig jeg tar meg en tur opp til Trondheim ( jeg elsker den byen altså). London frister jo alltid, men hotell er jo spinndyrt hele året rundt. 

Oj la ikke merket til det før jeg så på bildene, men jeg har skille, trodde ikke det var mulig. Håper dere får en fin helg, og please, send link til bloggene deres, sliter med å finne noen å lese ( er litt kresen ang bilder osv)

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits