Elskeeer den nye Blazeren min fra Weekday, den tilhører et sett, har veldig lyst til å kjøpe buksen, men er redd det blir litt overkill med striper. Denne uken blir heldigvis rolig, en dag til på jobb og så er det fri både fredag og lørdag. Klippet håret, prøvde egentlig å ta anti permanent, men det gikk rett til H**, så i ren desperasjon etter å ha sett ut som et lykketroll i Trondheim ble nesten alt vekke på få minutter. Mye mer behagelig med ekstremt kort hår. Tar litt tid å venne seg til, får litt skjokk når jeg ser meg selv i speilet et par ganger.

Håper virkelig det blir flere slike dager som dette framover, helt fantastisk å ta bilder om kvelden.  Blazeren er forresten fra Weekday (finnes det kulere butikk?, Acne, men det blir litt utenfor min lommebok.) 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits