Har hatt en test shoot idag med Mariell fra Modellhuset, gud så vakker hun er. Gleder meg til å vise dere resultatet, her er en liten smakebit. Nå når vi er inne på mote fotografi vil jeg bare snakke litt om kropp. Jeg får høre fra sååå mange jenter at de ønsker å bli tynnere, at de skulle strammet opp her & der til og med når de ikke har verken midje eller lår. Det er ganske trist at folk prøver å sammenligne seg med alle de retusjerte og manipulerte bildene fra reklamer osv. Vil bare si at du er vakker slik du er ,uansett om du har litt ekstra eller litt for lite på kroppen. Det er så mange viktigere ting i oss mennesker enn utseendet. Man må bare se realititen de fleste jenter vil aldri kunne bli modeller, det har med kroppsbygning og gener å gjøre. Noen er heldig andre er ikke heldige. Akkurat slik som noen er bedre i kunstfag enn andre, matematiske fag osv. Det viktigste er å spise sunt å være i aktivitet. 

Vi er nok alle overfladiske til en viss grad, jeg er og overfladisk, men for min del så teller ansiktet og en bra personlighet så mye mer enn det hodet er festet til (personlig erfaring, men skal ikke gå mer inn på det)

Håper alle sammen får og har hatt en fin påske, ønsker dere en fortsatt fin langfredag.

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits