Bukse - American Apparel / T-skjorte - Zalando / Sekk - Banggood.comGod morgen alle sammen, så jeg har definitivt funnet ut at jeg trenger opprydning i klesskapet, det er blått, svart og kanskje litt hvitt. Det regner idag ( no shit) så jeg måtte ty til bilder inne. Lot min kjære far låne 35mm-eren min, nå er han reist på hytta og jeg angrer på at jeg lot han låne den, haha. 

For de fleste betyr vel påsken fri, kanskje ferie på hytta, utenlands eller hjemme. Jeg skal ha ferie på jobb (lol). Neida, helt ok å jobbe i påsken siden resten av familien reiser på hytta og jeg er helt alene  i (nesten) 1 uke.

Noen som kan anbefale noen bra shoppingsider? Trenger sårt en ny vårjakke, t-skjorter, gensere og 2 par nye sko. Skal forresten til frisøren, dette er første gang jeg kan huske på leeenge at jeg skal til frisøren. På tide å gjøre noe med håret, det har vært kort og slikt nå siden jeg ble født ( mangel på kreativitet i hjemme kanskje?).

Fotoshoot med en modell på fredag, og torsdag skal jeg treffe en veninne, så det blir en travel uke, ja pluss skolearbeid da (-_-).


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits