God dag, ja jeg vet at galaksemønsteret var skikkelig hot for ca 2-3 år siden. Kjøpte den i Berlin haha. Været har vært fantastisk i det siste, for øyeblikket er det 10,3 grader ute. Deilig. Kjøpte et par nye bukser, tenkte jeg skulle prøve noe nytt,  var utrolig lei av jeans nå, og min mest brukte bukse hadde fått hull på et meget pinlig  sted haha. Så disse svarte chinosene på WEEKDAY & de var på salg til 250kr!!. Elsker de, utrolig behagelig å gå i.

Disse svart Call It Spring skoene er så og si ødelagt inni :( , Sidene har revnet på innsiden. Kommer til å savne dem, de kunne brukes til alt fra casual til pyntet. Blir hardt å finne like fine. 

Det blir forresten nytt bloggdesign snart, oooh det blir utrolig bra og jeg ser virkelig fram til å gjøre denne siden litt mer gjennomført. Ha en fortsatt fin Onsdag alle sammen :* 

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits