God helg til alle sammen. Det å bo i Bergen har enda ikke gjort meg 100% forberedt på regn. Hittil har dagen gått til skolearbeid, litt bilder. Og mamma åpnet nettopp et youtube klipp, hvor damestemmen snakket koreansk (haha wtf). Skjekket ut litt om den økende strømmen med Asiatiske modeller på catwalkene i Europa og Amerika. Digger asiatiske modeller, utrolig dumt at det ikke er mange av dem, spesielt ikke her i Bergen.

Legger ut et innlegg senere om mine favorite asian girls så kan dere si hvem som falt mest i smak hos dere ;)

Tok disse bildene med stativ, føler jeg blir tryggere på meg selv når det gjelder å bli tatt bilder av. Før ville jeg ikke være i nærheten av noen som hadde et kamera i frykt for å se stygg ut, haha. Dårlig selvfølelse kalles vel det, Ingen mennesker ser stygg ut på bilder ( ihvertfall svært få). Enten handler det muligens om hvordan du ser på deg selv som person( det kan være ting du ikke liker med deg selv som andre ikke legger merke til). Eller har du vært uheldig å blitt tatt bilder av uten forvarsel, mens du laget en grimase, snakket osv. 

Det handler om å finne den beste siden til menneskene du tar bilder av :) Så tenk på det, sjansen for at du ser stygg ut = 0%

 

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits