Ny dag nye muligheter. Fikk heldigvis strålende fint vær idag til tross for masse regn idag morgen. Var innom Weekday, WOW den skinnjakka, har alltid tenkt at jeg ikke var personen til å bruke skinnjakke. Muligens også fordi de vanligste skinjakkene er ikke fin. De stilige/pene er som regel svindyre, men regner med hvis de er i ekte skinn at de er såpass slitesterke. Lønnen har ikke kommet så da ble det ingen jakke, spurte min mor om forskudd på arven..jaja lov å prøve seg. 

(så fotogen altså)

Fargerike sokker & sko, hvem liker ikke det? Personlig syntes jeg sko enten gjør eller ødelegger et godt satt sammen antrekk. Er personlig leeeii Converse nå, men må innrømme at jeg har et 1,5 år gammelt par som ikke ser ut i kjelleren. Vans er hakket bedre :-) De ser bedre ut, og det finnes så mange flere modeller og farger å velge mellom. 

 

Mangelen på kreative steder å ta bilder tvinger meg til å ta bilder i hagen. Ikke så lett når man bor i et så enormt byggefelt.

Favorittskjorten min, elsker blå og elsker forskjellige blånyanser <3 uten Zalando hadde ikke drømmen min gått i oppfyllelse (lol)

Skjorte - Zalando / Sko - Vans / Sokker -Topman / Bukse - Levis

Så et spørsmål til dere: Vans vs Converse ?

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits