Det er merkelig hvordan klesstilen forandrer seg. Før gikk jeg rundt i så masse farger som overhodet mulig ( gul cardigan, blå genser, grønn bukse og sikkert blå sko) haha. Nå i det siste har det vært veldig laidback og casual (kaller det slappfisk). Finner aldri klær lenger i Bergen, bortsett fra på Acne, men det spinnville priser der. Ellers er det masse fint på nettet, men leveringstiden og tollgrensen er meget irriterende. Snart sommer så da kommer det farger kanskje? Elsker svart, men det kan bli veldig kjedelig (klart det er noen som passer å gå i bare svart).  95% av klærene mine er blå, tror det nesten er blitt en uvane, finner jeg noe er det alltid blått.

Favorittbuksene (på bildet er utslitt for lenge siden) drepte de da jeg brukte i overkant masse vaskepulver haha. De er jo også godt brukt da, snart 1,5 halvt år da jeg kjøpte de i London, angrer fryktelig på at jeg ikke kjøpte flere like bare i andre farger. 

Jakken er fra Levis, den var billig siden jeg kjøpte den i New York. Skoene mine må byttes ut for de fleste begynner å få hull i sålen på siden. 

Har dere en side hvor dere legger ut OOTD bilder? link dem, jeg vil se :-) Blir ekstra imponert over gode bilder.

Bukse - Topman / Jakke - Levis / Genser - WEEKDAY / Sko - Bucketfeet

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits